top of page

Opslag

Veilig en flexibel uw inboedel opslaan.

Komt u ruimte te kort? Bij ons kunt u gebruik maken van opslagruimten voor diverse beheer, zowel zakelijk als particulier. Zo kunt u uw inboedel bijvoorbeeld tijdelijk onderbrengen bij een verbouwing, uw inventaris bij ons opslaan en uw archieven door ons laten beheren in beveiligde ruimten. 

Service vanaf uw voordeur!

Hoe fijn zou het zijn als uw inboedel vanaf de voordeur al naar uw opslagruimte(n) verplaatst kan worden? Wij maken het mogelijk! Op een voor u gewenst moment maken we een afspraak en rijden we onze opslag container voor uw woning of pand. We laden uw inboedel met zorg in en vervoeren deze naar onze locatie in Alkmaar. Zo makkelijk kan het gaan!

Conditie en veiligheid

De opslag vindt altijd plaats in verwarmde en beveiligde ruimten. Zo zorgen wij ervoor dat uw eigendommen beschermd en in goede conditie op u wachten.

Flexibele opslagruimten

Wij beschikken over ruimten vanaf 9 m³ tot en met 33 m³. Betreft de ruimten zijn wij erg flexibel. We stemmen de grootte van de ruimte af op uw wensen. Zo maakt u alleen gebruik van ruimte die u echt nodig heeft.

Verzekering

Het kan voorkomen dat uw inboedelverzekeraar niet uw inboedel verzekert tijdens de opslag periode. Geen zorgen, wij kunnen een tijdelijke verzekering voor u afsluiten.

Wij ondersteunen graag uw project.

Neem voor vragen gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Offerte

aanvragen:

Offerte

aanvragen:

Mijn aanvraag is:
Ik heb wel/geen behoefte aan opslagruimte

Bedankt voor de offerte aanvraag. U hoort zo spoedig mogelijk van ons!

Albers Euromovers

Laanenderweg 57, 1812 PW Alkmaar 

image002-1.gif
sponsor-logo-tc-egmond-albers-euromovers
bottom of page